GENÇLERLE GELECEĞE ADIM ADIM ( STEP BY STEP TO THE FUTURE WITH YOUNGS) e-twinning projesi (Kalite Etiketi Sahibi)

11.11.2021 224

10-08-2022GENÇLERLE GELECEĞE ADIM ( STEP BY STEP TO THE FUTURE WITH YOUNGS)

etwinning projesi okulumuzun da dahil olduğu doğudan batıya farklı şehirlerin dahil olduğu ve Azerbaycan'da bir lisenin de yer aldığı başlamış bulunmaktadır. Projemiz 5 ay sürecektir. Proje süresince her aya bir tema belirleyip eğitici, geliştirici, eğlenerek öğrenmeyi sağlayan dijital bir dergi tasarlamayı planlamaktayız. İş birlikçi olarak hazırlayacağımız bu dergi okulun ilk kademesinde yer alan miniklerimizin düzeyine göre tasarlanacak. Amacımız öğrenmenin eğitimdeki inovasyonunu projemize yansıtarak BİT aracılığı ile ortaya ürün çıkarmak ve bu ürünü hedef kitlesi ile buluşturmak. Dergimizin yaygınlaştırılması için ilkokul kademesinde görev yapan meslektaşlarımız ile dergimizi paylaşarak içeriklerinin sınıf ortamında uygulanmasını sağlatacağız. Bu sayede proje ekibimizde yer alan öğrencilerimiz web2 araçları kullanarak dergi çıkarma, tasarlama, içerik geliştirme, takım ruhuna bürünme becerisi kazanırken, ortaya çıkan ürünümüz hedef kitlesi ile buluşmuş olacak. Projeyi yürüten İngilizce öğretmenimiz Duygu Tuna ve öğrencilerine çalışmalarında başarılar diliyoruz.

11-11-2021