Çocuk Gelişimi ve Eğitimi

18.12.2012 6474

COCUK GELİŞİMİ VE EĞİTİMİ

Okulumuzda Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi bölümümüz 2003/2004 eğitim-öğretim yılında açılmış olup, dört yıldan bu yana bölümle ilgili eğitim verilmektedir. Bölümümüz 2005/2006 eğitim- öğretim yılında ilk mezunlarını vermiştir.

Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi bölümünde öğrencilerimiz 9.sınıfta Kültür Dersleri ile ilgili eğitim aldıktan sonra 10.sınıfta not ortalamalarına göre bölüme yerleştirirler.

Bölümümüzde10. ve 11.sınıflarda eğitim gören 125 öğrencimiz bulunmaktadır.

HEDEFİMİZ: Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, yurdunu seven, sorumluluk sahibi, yeteneklerinin farkında olan, kendine güvenen, kendini ifade edebilen bireyler yetiştirmektir.

***Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi bölümünden mezun olan öğrencilerimiz; üniversitelerde 2 yıllık ön lisans ve 4 yıllık lisans programlarını tercih edebilmektedir. Dört yıllık lisans programını bitiren öğrenciler devlet okullarına okul öncesi eğitimi öğretmeni olarak atanabilmektedir.

ÇALIŞMA ALANLARI:

*Kreşler